top of page

Most duge

  • Da li se osećate zaglavljeno i frustrirano a voleli biste da živite ispunjen i sočan život u harmoniji i blagostanju?

  • Da li biste voleli da bolje upoznate sebe i druge i da poboljšate kvalitet vaših odnosa?

  • Da li priželjkujete poboljšanje vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja?

  • Da li imate životne izazove koje ne uspevate da prevaziđete?

 

Pridružite se mom osmonedeljnom tranformacijskom programu "Most duge" koji vam nudi potencijal za otvaranje i pristup našim dubinama i visinama. Baziran je na radu sa našim energetskim centrima na jedan magičan način jer poravnava i usklađuje nase emocionalno, mentalno i fizičko telo. Intenzivan je i pažljivo osmišljen sa namerom da vas uvedem u praksu koja vam može pomoći na putu osveštavanja misterije života.

Pitate se na koji način možemo da otkrijemo tu misteriju radosnog i ispunjenog života? Pokušaću ukratko da vam približim...

Univerzum se beskrajno razvija kao i mi. Naša stvarnost se stalno menja našim mislima i postupcima. Svaki izbor koji napravimo svake sekunde svakog dana odrediće naše živote i sve oko nas. Sedam zakona Univerzuma su već prisutni u 7 čakri. U stvari, ovi zakoni su prisutni u čitavom životu i svetu i oni su razlog zbog čega sve funkcioniše kako funkcioniše u prirodi, besprekorno.

Ovih 7 zakona su ključni za srećan i ispunjen život i omogućavaju nam da prirodno evoluiramo. Zato bi bilo korisno da se pozabavimo sa njima. Kada bi da svaki muškarac i žena bili svesni ovih zakona, bili bi u stanju da upravljaju svojim životom na harmoničniji način. Naših sedam energetskih centara (čakri) nam daju mogućnost da se na najbolji način upoznamo sa ovih sedam univerzalnih zakona.

Naši energetski centri su deo našeg energetskog tela i interaktivni su što znači da primaju uputstva od nas i daju nam informacije. Svaka čakra ima sopstvenu jedinstvenu boju i značenje i nosi važne informacije za nas. Da bismo živeli život punim plućima potrebno je da pročistimo naš energetski sistem, da otpustimo staru ustajalu zaglavljenu energiju koja nas guši. Na taj način stvaramo slobodan prostor unutar nas i dopuštamo novoj svežoj energiji da uđe u naš život. Za tu trasformaciju potrebno je da razumemo svaku čakru i da se upoznamo sa emocijama i stanjima koja su povezana sa njom.

Način pristupa čakrama u ovom intenzivu je prilagođen novom vremenu i svesti koja se budi. Zajedno ćemo svake nedelje prolaziti kroz teoretski deo, nove prakse, zadatke i izazove koji će vam vratiti volju za životom i probuditi uspavani potencijal koji se krije u svima nama.

Ukoliko ste zainteresovani da upoznate sebe kroz vaš lični navigacioni sistem i izgradite stabilnu bazu za prevazilaženje životnih izazova kroz veću svest,  pridružite nam se jer ćete kroz ovaj program dobiti  jasnoću, razumevanje i alate za praktičnu primenu znanja.

"Most duge" je poziv na novi način života kako biste iskrenije i dublje razumeli sebe, druge ljude i svet oko nas. Kroz ovaj program samospoznaje dobijate  puno korisnih informacija, aktivacije, mnoge alate za čišćenje i prakse za utelovljavanje stečenih uvida i uspešno upravljanje vašim životom i sve to uz dobru zabavu.

Program traje ukupno 8 nedelja, energetska razmena je 150 eur.

bottom of page