top of page

Reiki tečajevi

Sav Reiki trening održat će se u interaktivnim video konferencijama uživo, tako da možete početi vježbati Reiki samopomoć što je prije moguće.

Reiki tečajevi održavaju se u grupi ili za pojedinca, ovisno o vašem izboru.

Kako znati je li Reiki za vas?

"Kad je učenik spreman, pojavljuje se i učitelj."

1. Volite sebe i cijenite sva bića.

2. Vjerujete u alternativno zacjeljivanje.

3. "Neobjašnjivi" trenuci dobrodošli su vam.

4. Vjerujete u nešto veće.

5. Spremni ste za svoj život.

Vaš odabir tradicionalnog Reiki treninga mogao bi biti jedna od najvažnijih odluka u vašem životu.

Naučite vježbati tradicionalni Reiki i možete brzo ublažiti bol, tjeskobu, nesanicu, probavne smetnje i druge simptome koji su problematičniji kad smo pod stresom i izvan ravnoteže.

Reiki - 1 stupanj

Ako ste nadahnuti za proučavanje umjetnosti Reiki iscjeljivanja - čestitamo!

Bravo jer bi trebali biti ponosni što imate želju i motivaciju za edukacijom. Također biste se trebali ponositi što održavate otvorenu svijest da postoji veći izvor energije od onoga što se vidi golim okom.

Završetkom Reikija razine 1 vaše je pamćenje dorađeno, u kojem ste se podsjetili na ono što vaša duša već zna.

Sad ste svjesni da se Reiki nivo 1 odnosi na samoizlječenje i dok vježbate, osjetit ćete univerzalnu energiju životne snage. Ali nije dovoljno samo naučiti tehnike, također ih trebate koristiti svakodnevno. Kao i za svaki vrijedan cilj koji želite postići, potrebna je disciplina, naporan rad i odlučnost, plus jasan fokus namjere da uspješno postignete željeno ispunjenje.

Prečesto se studenti prepiru oko učenja novih znanja, ali onda to znanje ne uspiju ugraditi u svoj svakodnevni život. Naravno, zbog zauzetog rasporeda i životnih stilova, ponekad je vrlo teško to prilagoditi ili regulirati kako biste iskusili punu korist od svakodnevnog korištenja Reikija.

Tradicionalnu Reiki praksu prvog stupnja lako je naučiti. Većina ljudi vježba u krevetu dok zaspi ili se budi, pa se Reiki lako integrira čak i u najzaposleniji način života.

Reiki samo-vježbanje možda nije jedina stvar koja vam treba da biste se osjećali bolje, ali pomoći će vam da se osjećate bolje i da bolje funkcionirate.

Jednom kada se osjećate sretnije i zdravije puno je lakše suočiti se sa životnim izazovima, bilo da se iskopavate ispod ili gradite carstvo - ili negdje između to dvoje!

*Energetska razmjena uključuje dvodnevni tečaj, materijal za tečaj i Reiki 1 stupanj certifikat. Uz to, vrlo sam predani Reiki majstor i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov daljnji razvoj kao Reiki iscjelitelj. Nakon što prođete tečaj uvijek me možete kontaktirati za pitanja i / ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmjena:  160 Eur/180 Eur pojedinačno

Reiki - 2 stupanj - poznat kao 'Okuden'

Nakon što prođete jedan tečaj Reikija osjetit ćete spremnost za drugu razinu koja će vas odvesti dublje u samoispitivanje i razumijevanje sebe i samog Reikija.

Druga razina nudi moćne alate za iscjeljivanje onima koji žele preuzeti odgovornost za svoj život, omogućujući im da izliječe sebe i situacije. Okuden donosi dublje razumijevanje Reiki energija, povećavajući povezanost učenika s Višim Ja i Univerzalnim Poljem Iscjeljenja, povećavajući tako studentski iscjeliteljski potencijal. Ovo je razina praktičara i studentima daje osnovne alate za rad u okviru njihove uloge iscjeljenja.

*Energetska razmjena uključuje dvodnevni tečaj, materijal za tečaj i Reiki 2 stupanj certifikat. Uz to, vrlo sam predani Reiki majstor i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov daljnji razvoj kao Reiki iscjelitelj. Nakon što prođete tečaj uvijek me možete kontaktirati za pitanja i / ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmjena: 180 Eur/200 Eur pojedinačno

 

Reiki - 3 stupanj

Reiki razina 3 utjelovljuje i integrira Reiki u vaš život tako da prije postaje ono što jeste, a ne ono što radite.

 Reiki nivo 3 odnosi se na samosavladavanje za koje znamo da se ne događa preko noći! To je proces življenja i učenja, ali iz mjesta unutarnje moći. Riječ je o tome da znate tko ste i zakoračite u život kako biste odrazili tko ste. Riječ je o tome da budete vjerni sebi, volite se bezuvjetno i služite na ovom svijetu prema svojim urođenim sposobnostima i talentima, a istovremeno ispunjavate svoju najvišu svrhu.

Majstorstva o kojima govorimo su ljubav, mudrost, opraštanje, suosjećanje i prihvaćanje.

Samo-majstorstvo smješta vas na vozačko mjesto vašeg života. Vi niste samo voljni putnik za vožnju, već stvarate život kakav želite svojim mislima, namjerama, izborima i postupcima. Više niste žrtva života već moćan kreator života koji ste odabrali.

I diši - može se osjećati kao veliko pitanje, ali sjetimo se svakog dana kad treniramo vraćati se kući sa samilošću i dobrotom.

' ' Vježba je način na koji treniramo sebe da se sjetimo otpustiti, sjetiti se vratiti se, sjetiti se sjetiti se ''

- Krišna Das

Na Reiki Master razini nismo završili s Reikijem. Umjesto toga došli smo u puni krug. Ponovno stižemo na početak - jednostavno postavljanje ruku na sebe.

 

*Energetska razmjena uključuje jednodnevni tečaj, materijal za tečaj i Reiki Master certifikat. Uz to vrlo sam predani Reiki majstor i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov daljnji razvoj kao Reiki iscjelitelj. Nakon što prođete tečaj, uvijek me možete kontaktirati za pitanja i/ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmjena: 200 Eur / 220 Eur pojedinačno

 

                

Ako želite postati Reiki majstor/učitelj te podučavati Reiki druge učenike, javite mi se individualno. 

Reiki praksa može vam preobraziti život čak i kad je život težak.

Web 1920 – 1.jpg
bottom of page