top of page

Tečaj kanaliziranja

Zašto kanaliziranje?

Kanaliziranje je umjeće koje svako ljudsko biće može razviti.

Nesvjesno vjerovatno mnogi koristite ovo umjeće koje često zovemo intuicija.

Ali intuicija je samo jedna nit kanaliziranja. To je naša urođena sposobnost da osjetimo šta je najbolje za naš razvoj.

Kako kanaliziranjeanje može obogatiti vaš život?

Povezivanjem sa svojim duhovnim timom i vodičima iz viših sfera, oni aspekti vašeg života koji su vam bili zbunjujući ili nejasni postaju jasniji.

Ovo je kurs u kojem ćete naučiti od početka kako da se povežete sa svojim vodičim, da dostignete pravo stanje svjesti, da počnete primati mudrosti iz viših sfera, viših dimenzija.

 

Šta je važno znati kada kanalizirate Viša carstva, kao i Unutrašnju Zemlju i Galaktička bića? Da li postoje neke mjere predostrožnosti koje treba poduzeti kada se to radi? 

Poslednje četri godine, moji duhovni vodiči su mi pomagali u duhovnoj ekspanziji, otkrivajućii mi galaktičku  istoriju, pomagali su mi u postizanju emocionalnog blagostanja i majstorstvu kanaliziranja. Danas pomažem drugima da se povežu sa višim carstvima, otključavajući njihove duhovne darove kao i aktivirajući njihove supermoći.

Danas je pravo vrijeme da se prijavite na sljedeći kurs kanaliziranja. 

Energetska razmjena: za 6 tjedana podučavanja 350 Eur.

Ninino iskustvo

"Tečaj kanaliziranja je za mene bio susret sa nečim sasvim drugačijim. Bilo mi je vrlo interesantno i uzbudljivo. Kroz tečaj naučila sam se povezivati više sama sa sobom i mogu reći da od tada drugačije komuniciram sa sobom, puno dublje i na drugačijem nivou. Dobila sam više vjere u samu sebe, otkrila mnoge stvari o sebi i još uvijek otkrivam jer koristim alate koje sam dobila kroz taj tečaj. Svakako preporučam svima koji su na putu samospoznaje. Koristeći alate koji se dobiju kroz ovaj tečaj također možete pomoći i svojim bližnjima."

bottom of page