top of page

Individualni mentorski program

Kada ne vidimo izlaz i neke životne sitiacije i zaglavimo u postojećoj perspektivi, potreban nam je neko da nam proširi vidike i podseti na mogućnosti koje su pred nama. Potreban nam je neko da nas podseti ko mi zaista jesmo, da osvestimo da smo moćni kokreatori sopstvenog života.

 

Mentor je tu da vas uvede u neku drugu perspektivu, da vas osnaži i da vetar u leđa ako želite da izađete iz takvih situacija i preusmerite tok svog života. Svakome je ponekad potrebna podrška za osveštavanje i oslobađanje od ograničavajućih uverenja, trauma, programa koji nam ne dozvoljavaju da čujemo vodstvo svoje duše. Mentor je tu da vam pomogne da se ponovo povežete sa sobom i da zajedno probudite vaše uspavane potencijale i osvestite unutrašnju snagu i moć koja se krije u vama.

 

Ovaj program vam preporučujem ako:

  • ste zapeli u nekoj situaciji,

  • ne pronalazite smisao,

  • ste depresivni

  • vas guši odnos sa partnerom, decom, šefom, prijateljem,

  • osećate zasićenost na poslu ili nekoj drugoj oblasti života

  • ste “pregoreli”

 

Znajte da ne morate sami prolaziti kroz to!

Ovaj individualni mentorski program je baziran na multidimenzijalnom pristupu i podrazumeva rad kroz energiju, isceljenje i psihologiju. Alhemizovala sam i transformisala mnoge nepovoljne situacije u svom životu i upravo to, kroz svo stečeno znanje, mudrost i mnoge alate nudim i vama.

 

U ovom duboko transformativnom mentorskom programu prolazimo kroz jednu temu koja vas najviše žulja a usput se otvaraju i mnoge druge stvari koje se nadovezuju na odabranu temu.

Program traje 3 meseca, a svake 2 nedelje imamo susret. Povezanim tretmanima i intenzivnim i posvećenim radom dolazimo do sjajnih rezultata.

Postoji mogućnost produžavanja na 6 meseci (uz popust) ukoliko ste zadovoljni postignutim rezulatatom.

 

Cena za ovih 6 kontinuiranih tretmana u roku od 3 meseca iznosi 600 eura. Postoji mogućnost plaćanja na 2 ili 3 rate a depozit se plaća nakon prijave. 

 

Proteklih nekoliko godina sam određeni broj ljudi vodila kroz privatni mentorski program gde sam im pružila podršku u prevazilaženju raznih situacija u životu. Nekima sam oplemenila život kroz vodstvo u samopouzdanje i samoljubav. Nekima je bio potreban proboj u poslovnom životu. Nekima sam vratila životnu radost kroz neku formu isceljenja.

 

Javite se ako je vaše srce zaigralo i ako vam govori da sam ja prava osoba za vas. Čast bi mi bila da vas podržim i povedem putem radosti i ljubavi da sledite put svoje duše.

bottom of page