top of page

Kurs kanalisanja

Zašto kanalisanje?

Kanalisanje je umeće koje svako ljudsko biće može razviti.

Nesvesno verovatno mnogi koristite ovo umeće koje često zovemo intuicija.

Ali intuicija je samo jedna nit kanalisanja. To je naša urođena sposobnost da osetimo šta je najbolje za naš razvoj.

Kako kanalisanje može obogatiti vaš život?

Povezivanjem sa svojim duhovnim timom i vodičima iz viših sfera, oni aspekti vašeg života koji su vam bili zbunjujući ili nejasni postaju jasniji.

Ovo je kurs u kojem ćete naučiti od početka kako da se povežete sa svojim vodičima, da dostignete pravo stanje svesti, da počnete primati mudrosti iz viših sfera, viših dimenzija.

 

Šta je važno znati kada kanalizirate Viša carstva, kao i Unutrašnju Zemlju i Galaktička bića? Da li postoje neke mere predostrožnosti koje treba poduzeti kada se to radi? 

Poslednje četri godine, moji duhovni vodiči su mi pomagali u duhovnoj ekspanziji, otkrivajućii mi galaktičku  istoriju, pomagali su mi u postizanju emocionalnog blagostanja i majstorstvu kanalisanja. Danas pomažem drugima da se povežu sa višim carstvima, otključavajući njihove duhovne darove kao i aktivirajući svoje supermoći.

Danas je pravo vreme da se prijavite na sledeći kurs kanalisanja.

Energetska razmena za 6 sedmica podučavanja: 350 Eur. 

Mogućnost plaćanja na 3 rate (prva pre početka a treća pre završetka kursa)

Iskustva polaznika

Znala sam da sam kao dete osećala. Ali, kroz život sam blokirala tu veštinu. U početku kursa kanalisanje imala sam osećaj da nešto ne valja sa mnom, jer svi polaznici su kanalisali a ja nikako. Za celo vreme trajanja kursa kroz vežbe se polako počeo javljati osećaj. Meni lično je trebalo još dodatno neko vreme da naučim raspoznavati signale tj. osećanja ali terminologija u početku u svemu je malo složenija.

Danas već znam, da je kanalisanje itekako prirodna stvar za svakoga pa i za mene. Jedino, svako ima svojstven način kanalisanja. Belin kurs kanalisanja pomaže da svaki polaznik nađe svoj način. Osluškivajući sebe. 

Bela je izuzetan učitelj, iskusan mentor. Vrlo slikovito i jednostavno zna da prenese znanje, koje svima nama nesebično daje. Hvala Bela što sam ovim kursom kanalisanja povratila još jednu veštinu. Radujem se svaki put kada mogu da koristim svoju veštinu. 

Jana Z.

"Tečaj kanaliziranja je za mene bio susret sa nečim sasvim drugačijim. Bilo mi je vrlo interesantno i uzbudljivo. Kroz tečaj naučila sam se povezivati više sama sa sobom i mogu reći da od tada drugačije komuniciram sa sobom, puno dublje i na drugačijem nivou. Dobila sam više vjere u samu sebe, otkrila mnoge stvari o sebi i još uvijek otkrivam jer koristim alate koje sam dobila kroz taj tečaj. Svakako preporučam svima koji su na putu samospoznaje. Koristeći alate koji se dobiju kroz ovaj tečaj također možete pomoći i svojim bližnjima."

Nina

                                                                                                                                                "Upoznavši Belu i njen rad spoznala sam put svoje duše. Mnogo radionica sam prošla kod moje drage, kako je ja zovem od milja, učiteljice. Ona je moja draga mentorica, zmajica voljela to ona priznati ili ne. Kako sam prolazila razne radionice, a Bela uvijek nađe načina da nadogradi onu prethodnu, tako je i tečaj Kanaliziranja bio logičan slijed Unutrašnjeg kruga. Ono što je najvažnije kod Bele se uvijek čovjek iznenadi u koje dubine je moguće ulaziti svjesnim radom na sebi.  Što sam dobila tim tečajem? Tečaj mi je bio vrlo interesantan i uzbudljiv jer smo kroz njega sa svakim novim satom dobivali nove uvide i sastajali se sa novim divnim bićima u raznim dimenzijama. Također sam kroz tečaj  naučila kako se povezati više sama sa sobom i to na jednom puno dubljem nivou nego prije.  Alate koje sam dobila kroz taj tečaj koristim i dalje. Da ne bi bilo baš tako jednostavno ja nekako u životu uvijek volim ponoviti gradivo pa sam tako i ovaj puta ponovila još jednom isti taj tečaj u Belinoj trećoj generaciji koju je provela kroz sve misterije ulaženja u druge dimenzije i nisam požalila. Nemam čak ni što uspoređivati jer Bela uvijek slijedi svoju unutrašnju navigaciju te slijedi upute svog, kako ih ona zove "tima" koji je prati,  pa bih samim time mogla reći da je sama suština ista, no u tom drugom tečaju upoznala sam nova predivna bića, otputovala u druge dimenzije, došla do novih alata i produbila svoje uvide iz prethodnog tečaja kanaliziranja te svakako još više sve isprakticirala.  Alate koje sam dobila kroz ovaj tečaj koristim i u svojoj svakodnevnoj praksi u radu sa ljudima i naravno u svom svakodnevnom životu. Svakako bih preporučila svima koji su na putu samospoznaje da iskoriste Beline tečajeve jer putovanja sa njom i njenim timom je svakako nemoguće pretočiti u riječi, a iskustvo je neprocjenjivo."

N.G.

bottom of page