top of page

Mesečni program "Svesno prisutan"

Pozivam vas otvorenog srca iz najviših namera da pristupite mom novom mesečnom programu koji sam kreirala imajući vas na umu i u srcu. Kreiran je tako da vas usmeri i donese olakšanje na putu buđenja, putu transformacije svesti. Bilo da ste svesni ili nesvesni, ovaj put se dešava u vama, prolazi kroz vas i kreira vaš svet. 

 

Program “Svesno prisutan” je dizajnirani tako da se razvije i podrži alhemija svojstva koja nam je potrebna da bismo zašli iza obrazaca navika. Dizajniran je tako da probudi duhovno znanje, podrži rast i integraciju, proširi svest, razvije intuiciju, usmeri ka dubokom poverenju u život, pokrene energiju kroz meditacije, pokret i vežbe disanja.

Program predstavlja duboko bogato tlo koje je spremno da vas hrani i podržava na putu vašeg ličnog razvoja tokom vašeg preobražaja i isceljenja. Osmišljen je tako da pruži kvalitetnu podršku na koju se možete osloniti svakog meseca.

Kroz ovo mesečno članstvo na raspolaganju su vam:

  • Tri (četiri) tematske radionice mesečno gde ćemo smisleno prolaziti kroz temu meseca, kroz edukaciju, kroz buđenje informacija u vama. Opipaću puls Univerzuma i povezaću vas sa temom koja je aktuelna u kolektivu. Radićemo proces prisećanja onoga ko zaista jesmo, obrađivaćemo informacije, podešavaćemo energiju uživo, otvaraću vas ka dubljem razumevanju, koristiću svetlosni jezik, svetlosne kodove i sva znanja i mudrosti koje sam stekla i koja još uvek otkrivam. Pokazaću vam kako možete da primenite određene tehnike koje vam mogu pomoći da ojačate, otvorite srce i sa lakoćom plešete kroz život. Na jednoj od te tri radionice kanalisaću poruke za svaku osobu. Saznaćete šta je trenutno u vašem ličnom energetskom polju otvoreno i dobiće predlog kako možete iskoristiti podršku tih energija i dopustiti im da oplemene vaš život. Imaćete priliku da dobijete odgovore na sva vaša pitanja. 

  • Vežbe Qigong i Yin joga, da spojite kroz svest sve vaše aspekte.

  • Snimljena kanalisana energetska meditacija sa temom meseca

  • Reiki video

  • Podrška zajednice

Ukoliko je ovo nešto što vas privlači, pridružite nam se prijavom na email bellastherapies.prijave@gmail.com

 

Energetska razmena za mesečno članstvo je 45 eura

Ovaj program je kreiran za sve ljude koji putuju životom na talasu svesnosti, bilo da tek otkrivaju svoju moć svesnosti ili su već dugo na tom putu i traže sigurno utočište za dušu, um i telo.

Za više informacija možete pogledati kratak video o ovom programu

https://youtu.be/9A7BKiyQ8gc?si=oaIjV80ZrTg3x1c_ 

bottom of page