top of page

Reiki kursevi

Svi Reiki kursevi održavaju se u interaktivnim video konferencijama uživo, tako da možete početi vežbati Reiki samopomoć što je pre moguće.

Reiki kursevi održavaju se u grupi ili individualno, u zavisnosti od vašeg izbora.

Kako znate da li je Reiki za vas?

"Kad je učenik spreman, pojavljuje se i učitelj."

1. Volite sebe i cenite sva bića.

2. Verujete u alternativno isceljivanje.

3. "Neobjašnjivi" trenuci su vam dobrodošli.

4. Verujete u nešto veće.

5. Spremni ste za svoj život.

Vaš odabir tradicionalnog Reiki treninga mogao bi biti jedna od najvažnijih odluka u vašem životu.

Naučite vežbati tradicionalni Reiki i možete brzo ublažiti bol, teskobu, nesanicu, probavne smetnje i druge simptome koji su problematičniji kad smo pod stresom i izvan ravnoteže.

Reiki - 1 stepen

Ako ste nadahnuti za proučavanje umetnosti Reiki iscjeljivanja - čestitamo!

Bravo jer bi trebali biti ponosni što imate želju i motivaciju za edukacijom. Također budite ponositi što održavate otvorenu svest da postoji veći izvor energije od onoga što se vidi golim okom.

Završetkom Reiki obuke prvog stepena unapređeno je vaše pamćenje. Podsetili ste se onoga što vaša duša već zna.

Sad ste svesni da se Reiki nivo 1 odnosi na samoisceljivanje i dok vežbate, osetićete Univerzalnu energiju životne snage. Ali nije dovoljno samo naučiti tehnike, potrebno ih je koristiti svakodnevno. Kao i za svaki vredan cilj koji želite postići, potrebna je disciplina, naporan rad i odlučnost, plus jasan fokus namere da usešno postignete željeno ispunjenje.

Često se studenti prepiru oko učenja novih znanja, ali onda to znanje ne uspeju da primeneu svoj svakodnevni život. Naravno, zbog zauzetog rasporeda i životnih stilova, ponekad je vrlo teško to prilagoditi ili regulisati kako biste iskusili punu korist od svakodnevnog korišćenja Reikija.

Tradicionalnu Reiki praksu prvog stepena lako je naučiti. Većina ljudi vežba u krevetu dok zaspi ili se budi, pa se Reiki lako integriše čak i u najzaposleniji način života.

Reiki samo-vežbanje možda nije jedina stvar koja vam treba da biste se osećali bolje, ali pomoći će vam da se osećate bolje i da bolje funkcionišete.

Jednom kada postanete srečniji i zdraviji puno je lakše suočiti se sa životnim izazovima, bilo da se iskopavate ispod ili gradite carstvo - ili ste negde između to.

*Energetska razmena uključuje dvodnevni kurs, materijal za kurs i sertifikat za Reiki 1. stepena. Uz to, vrlo sam predani Reiki majstor-učitelj i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov dalji razvoj kao Reiki iscjelitelj. Nakon što prođete obuku uvek me možete kontaktirati za pitanja i / ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmena:  160 Eur / 180 Eur individualno

Reiki - 2 stepen - poznat kao 'Okuden'

Nakon što prođete jedan kurs Reikija osetićete spremnost za drugi nivo koja će vas odvesti dublje u samoispitivanje i razumevanje sebe i samog Reikija.

Drugi nivo nudi moćne alate za iscjeljivanje onima koji žele preuzeti odgovornost za svoj život, omogućujući im da iscele sebe i situacije. Okuden donosi dublje razumijevanje Reiki energija, povećavajući povezanost učenika sa Višim Ja i Univerzalnim Poljem Iscjeljenja, povećavajući tako studentski iscjeliteljski potencijal. Ovo je nivo praktičara i studentima daje osnovne alate za rad u okviru njihove uloge iscelitelja.

*Energetska razmena uključuje dvodnevni kurs, materijal za obuku i sertifikat 2. Reiki stepena. Uz to, vrlo sam predani Reiki majstor-učitelj i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov dalji razvoj kao Reiki iscelitelj. Nakon što prođete obuku uvek me možete kontaktirati za pitanja i / ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmena: 180 Eur / 200 Eur individualno

 

Reiki - 3 stepen

Reiki treceg stepena utelovljuje i integriše Reiki u vaš život tako da pre postaje ono što jeste, a ne ono što radite.

Reiki nivo 3 odnosi se na samosavladavanje za koje znamo da se ne događa preko noći! To je proces življenja i učenja, ali iz mesta unutrašnje moći. Reč je o tome da znate ko ste i zakoračite u život kako biste odrazili ko ste. Reč je o tome da budete verni sebi, volite se bezuslovno i služite na ovom svetu prema svojim urođenim sposobnostima i talentima, a istovremeno ispunjavate svoju najvišu svrhu.

Majstorstva o kojima govorimo su ljubav, mudrost, opraštanje, saosjećanje i prihvatanje.

Samo-majstorstvo smešta vas na vozačko mesto vašeg života. Vi niste samo voljni putnik za vožnju, već stvarate život kakav želite svojim mislima, namerama, izborima i postupcima. Više niste žrtva života već moćan kreator života koji ste odabrali.

' ' Vežba je način na koji treniramo sebe da se setimo otpustiti, setiti se, vratiti se, setiti se setiti se ''

- Krišna Das

Na Reiki Master nivou nismo završili s Reikijem. Umesto toga došli smo u puni krug. Ponovno stižemo na početak - jednostavno postavljanje ruku na sebe.

 

*Energetska razmena uključuje dvodnevni kurs, materijal za kurs i Reiki Master sertifikat. Uz to vrlo sam predani Reiki majstor-učitelj i želim pružiti stalnu podršku svim svojim učenicima za njihov dalji razvoj kao Reiki iscelitelj. Nakon što prođete obuku, uvek me možete kontaktirati za pitanja i/ili bilo kakve izazove s kojima se susrećete.

Energetska razmena: 200 Eur / 220 Eur individualno

 

                

Ako želite postati Reiki majstor/učitelj ili podučavati Reiki druge učenike, javite mi se.

Reiki praksa može vam preobraziti život čak i kad je život težak.

Web 1920 – 1.jpg
bottom of page