top of page

Snimak serijala od 2 webinara "Duhovna hijerarhija"

Da li želiš da otključaš svoj um i otkriješ zašto u ljudskom rodu postoji fascinacija anđelima?

Anđeli, Arhanđeli i više dimenzije gde oni borave nisu pojava samo u hrišćanstvu. Mnoge religije spominju bića od svetlosti oko kojih osećaju neverovatnu energiju. Ova bića ljubavi se pominju svuda oko Zemlje.

Šta je to što ih čini toliko fascinantnima i zašto nas toliko privlače?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možes saznati kroz ovaj serijal sa 2 mistična webinara "Duhovna hijerarhija". 

 

Bela je u ovim webinarima ušla u mistična učenja koja je do sada delila samo sa ljudima sa kojima je usko sarađivala. Podelila je sa nama svoja iskustva, saznanja i mudrosti koje je stekla dugogodišnjim izučavanjem i putovanjem kroz više dimenzije. 

Infiormacije u ovom serijalu imaju efekat laganog otvaranja svesti i dobijanja jasnoće ko mi zaista jesmo. Jer kada nešto znamo tada aktiviramo u našem mozgu receptore za primanje informacija i za registrovanje finijih, suptilnijih dimenzija u kojima mi takođe postojimo. 

Webinar traje 2+2 sata, a cena​ snimaka za ovaj serijal iznosi 40 eura. 

Da li te duša zove da se upoznaš sa bićima koja borave u višim dimenzijama? Susreti sa njima su dostupni svima, samo je potrebno da otvorimo svoj um i osnažimo svoja metafizička čula kako bismo stupili u kontakt sa njima. Svetlosna bića ljubavi nam mogu pomoći u svakodnevnim životnim situacijama i mogu nam biti podrška na putu ka našoj autentičnosti.

Ukoliko si zainteresovan(a), snimak možeš naručiti klikom na dugme

 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Iskustva učesnika webinara

"Odličan sadržaj, jasan i vrlo široka tema približena i sumirana tako da ga razumeju i apsolutni početnici i oni koji već nesto znaju o obrađenim temama.

Kao sto san predložila Beli, bilo bi sjajno jos ovakvih seminara praviti na temu ezoterije, starseedsa, Belini putevi komunikacije sa Arktrurijcima, svetlosnom jeziku... mislim da bi bilo vrlo zanimljivo!"   

Ildiko

"Toliko sam uživala da je to teško opisati rječima, obožavam tu temu i bilo mi je zadovoljstvo priustvovati. 

Godinama sam imala tisiću pitanja da li je ispravno ovako ili onako, na koji način komunicirati sa Anđelima, da li nas čuju, ali Bela je sve to savršeno objasnila i sada mi je sve puno jasnije. Naučila me kako zamoliti Anđela da me kroz san uvede u njihovu dimenziju, čak jučer preko Bele dobila Sam poruku od predivnog Arhanđela Jophiela, da joj se obratim češće vezano za moj problem!! Ma jednostavno predivno.. 

ZAHVALJUJEM Beli na tom divnom iskustvu i samo ona može sa toliko tople energije pričati o njima!"

Natali

bottom of page