top of page

Iscjeljivanje pređačkih linija

Ovo je doba transformacije, mnogo spektakularnije i dublje nego što uopšte možemo da shvatimo, uglavnom zato što ne možemo čak ni da vidimo kako se moć menjanja u nevidljivom svetu, kao što su u našim čulima, u našoj psihi, u našem intuitivnom sistemu i u dizajnu naše prirode. Ali to osećamo u svom nemiru i u spoznaji da se ne uklapamo u prethodne verske, društvene, seksualne, osobne mitove i osećamo se prinuđenim da tražimo nešto novo.

 

Ali… da bi krenuli u organsku prirodu naše duše, mi se moramo osloboditi onoga što nije naše.

Bez obzira na naše poreklo, svi mi imamo tradicionalne, kulturne i autohtone načine poštovanja našeg nasleđa, načina na koji živimo svoje živote i sećamo se naših porodičnih stabala.

 

Aspekti isceljenja predaka uključuju poštovanje zemalja iz kojih dolazimo, razmišljanje o proživljenim životima naših rođaka, negovanje uticaja koji su imali na živote svoje dece, kao i način na koji su doprineli društvu i svojoj zajednici.

Isceljenje predaka je posebno važno jer mi ne doživljavamo samo osobnu traumu već i traumu koju imamo u našim porodicama koja se prenosi svakom ćelijom našeg bića.

 

Svi mi u određenom stepenu dolazimo iz loze ljudi koji su iskusili velike traume kao što su genocid, imigracija, ropstvo, glad, napuštenost i tako dalje.

Međutim, ako tokom vremena jednostavno kažemo da je to deo ljudskog bića i da je „normalno“ da se te stvari dešavaju, one stvaraju ranu unutar naše psihe, energetskih tela i obrazaca ponašanja.

 

Kada to nastavi da se dešava bez rituala, duhovnog poštovanja ili resetovanja nervnog sistema (fizički i duhovno), prenosimo te iste ideje i energiju na sledeću generaciju. Tako se genetski prtljag komplikuje.

 

U nekom trenutku se moramo zapitati:
„Da li ovo zaista vodi do mog napretka?“
„Da li je ovo dobro za mene?“
„Da li je ovo samo obrazac preživljavanja?“

 

Svi mi, bez obzira na naš identitet, imamo iste osnovne rane oko pripadnosti, napuštenosti, zadovoljenja naših potreba, sigurnosti, ljubavi i ostvarenja naših snova i želja. Rane su iste za svaku ljudsku lozu, ali priča i način na koji se ukrštaju su ono što stvara dubinu i složenost procesa isceljenja predaka.

Energetska razmena: 30 Eura / 3 sata

 

Iskustva polaznika:

"Meni je ova radionica donela neočekivani obrt. Dugo sam mislila da izvor mojih izazova polazi iz jedne linije, ali se onda ispostavilo da je ipak ona druga i nakon kratkotrajne zbunjenosti, donelo mi je gomilu odgovora odjednom. Neizmerno sam zahvalna na svakom novom koraku kroz ovakav rad na sebi!"

Sandra V.

"Ova mi je radionica donijela duboki uvid glede jedne strane obitelji nakon kojeg mi je dosta toga postalo jasnije zašto se dešava u mojem životu, aha momenti, koje toliko volim! Nakon osvještavanja nestala je i težina. Definitivno se nekih stvari moramo osloboditi kako bi krenuli dalje, a ova radionica je baš za to. Jako sam zahvalna Beli i aha momentima koje dobijem kroz rad sa njom."

Nina C.

"Samim tim što sam otvorila ta vrata i pogledala šta se dešava, koji su to obrasci, programi ostali od pređačkih linija, počela sam da primećujem u mom svakodnevnom životu te obrasce, sve ono što nije zaista moje već nasleđeno. 

Tvoje vođenje kroz uvod i spoznaju je nadmašilo svaka moja očekivanja. Ti si znala odgovore i kako da nas posavetuješ. Tačno si znala šta da pitaš, i na čemu bi trebalo da radimo i pored ove radionice. 

Sama meditacija je bila jako intenzivna, sa divnim osećanjima i odpuštanjima. Nakon ove radionice, moj odnos sa majkom se popravio. Hvala Bela!"

Tatjana M.

Nisam ni bila svijesna šta me čeka kad sam se prijavila na radionicu. Svi smo mi svjesni i ponosni na svoje naslijeđe, pretke, mjesto itd. Ali da sve to ima tako duboku povezanost sa mnom i jedan veliki šok koliko tih obrazaca vučemo sa nama kroz život, koji nas koče i muče a da ih nismo mogli osvjestiti, prepoznati i razumjeti, koliko je sve povezano. 

A Bela i njena čarobna energija, to se mora doživjeti. Želiš li upoznati i shvatiti sebe, uvidjeti šta je to što te koči, zašto stojiš u mjestu i koje to kofere vučes, zašto ti se nešto događa i zašto je to sve tako i koliko utječe na tvoj život ovdje i sada, ja ti toplo preporučujem da se prijaviš na radionicu. 

Ankica J.

bottom of page