top of page

Radionica "Oslobodi sebe od karmičkih iluzija"

Jedna od najvećih prepreka na putu našeg rasta jeste strah od istinskog posedovanja naše istine/identiteta. Taj strah nas drži u osećaju skučenosti i u toj ograničenoj zoni nam se čini da nije moguće živeti svoju istinu i ostvariti svoje snove.

 

Da bismo evoluirali i manifestovali ono što želimo, potrebno je da preuzmemo vlasništvo nam onim što moramo postati kroz proces. Ali vrlo često nemamo jasnoću jer realnost posmatramo kroz iskrivljeno sočivo.

Da bismo svesno i hrabro putovali uzlaznom putanjom kroz život, potrebno je da preuzmemo vlasništvo nad ličnim darovima i svojom vizijom života. 

Vrlo često ne možemo jasno da sagledamo ono što se krije u nama. Ponekad možemo samo kroz maglu da osetimo maleni delić tog bogatstva koje čuči u nama i čeka priliku da bude otkriveno i podeljeno sa svetom. Ta nejasnoća često ume da bude uzrokovana karmičkim blokadama. Da bismo ih uklonili i otkrili mnoge istine o sebi, potrebno je da se odvažimo i smelo otisnemo na putovanje do svoje celovitosti.

Radionica “Oslobodi sebe od karmičkih iluzija” će se održati Online preko Zoom aplikacije u četvrtak 1.juna sa početkom u 18h (srednjoevropsko vreme) i trajaće oko 90 minuta. 

Ova radionica je za sve one koji žele da spoznaju svoju magičnu prirodu i žive svoju istinu, za sve one koji žele da šire svoju svetlost oko sebe i svojim primerom inspirišu druge.
 

Prijave su otvorene i možete da ih šaljete na mail adresu bellastherapies.prijave@gmail.com

Energetska razmena iznosi od 15 do 30 eura, ko koliko može u ovom trenutku.

Ako ste se prepoznali dođite na ovo karmičko putovanje da zajedno zbacimo sa sebe okove karmičkih iluzija i probudimo uspavanu istinu koja se krije u vama.

Dozvolite sebi da istinski celim svojim bićem osetite i verujete da su beskonačne mogućnosti pred vama. Otvorite se za njih i pratite najvišu istinu svog bića. Slobodni i nasmejani plešite bez napora kroz ovu igru zvanu život kreirajući novu radosniju i ljubavniju realnost.

bottom of page