top of page

Retreat povezivanja sa ženskom mudrošću, Ohrid - popunjeno
Prijave za ovogodišnji retreat su zatvorene, možete se prijaviti  na listu za sledeću godinu

Da li si spremna da istražiš svoju ljubavnu prirodu koju si dobila na dar?

 

♥ Da li si žena koja oseća žudnju za dubokom konekcijom sa ljubavlju i poštovanjem?

♥ Da li si žena koja oseća potrebu da tu ljubav iz srca prenese u svet oko sebe i na taj način doprinese isceljenju kolektiva?

♥ Da li si žena koja želi da uskladi svoj ciklus, svoj ritam?

♥ Da li si žena koja zna da se svi odgovori nalaze u dubinama i da se mir nalazi u dubokom učenju i prihvatanju čitave palete emocija, osećanja i iskustava?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa ljubavlju i radošću u srcu i sa leptirićima u stomaku, pozivam te na petodnevni retreat (povlačenje)  "Ja u svom punom sjaju". Družićemo se od 11.05 – 15.05. u prelepom opuštajućem prirodnom okruženju u gradu Ohrid u prelepoj kući Paradise Nest House iznad Ohridskog  jezera sa pogledom koji oduzima dah.

 

Ovo je pozivnica za tebe da istražiš put ljubavi kroz svoje telo, da se neguješ i duboko sa radikalnom iskrenošću u miru oslušneš sebe. Šta to tvoje srce govori? Da li ga čujes i da li razumeš njegov jezik ljubavi? Da li osećaš kako tvoja materica vibrira? Šta ti ona poručuje? Da li su tvoje srce i materica u harmoniji i balansu?

Ovaj  Retreat ti pruža priliku da ih dovedeš u sklad i upoznaš njihov način komunikacije. U tom umeću se krije velika mudrost jer je svaka žena spoj srca i materice.

Naša ženska energija želi da se ispolji kroz telo. U skladu sa tim ćemo tokom ovih 5 dana ulaziti u svoje telo kako bi nam jezik ženske energije postao jasniji. Na taj način ćemo lakše otkriti svoj lični, autentičan način da izrazimo sebe.

 

Tokom povlačenja ovoj temi prilazimo iz ugla joge, ženskog kruga i iz ugla šamanizma. Svakodnevno ćemo utelovljavati našu žensku energiju kroz yin jogu, chi gong,  ples, glas, vežbe disanja, hodajuću meditaciju, brojne radionice (5 Sofijinih mudrosti, muške i ženske energije, zajedništvo...)

 

Ovo povlačenje ti pruža priliku da se ponovo povežeš sa sobom, da naučiš ponovo da veruješ svojim osećanjima i svom govoru tela, da probiješ granice srama i straha koji ti uskraćuju božanstvenu pravu tebe. Povezaćemo se sa svojom intuicijom, gradićemo poverenje u sebe, osetićemo moć ženskog magnetizma i oslobodićemo potencijal svoje istinske ženske prirode.

 

Cilj povlačenja je da naučimo kako da negujemo unutrašnji pejzaž iz kojeg sami potičemo svoju vrednost, unutrašnju sigurnost, osećamo se sigurno i samopouzdano i da bismo svetu dali svoj doprinos kroz slobodno izražavanje svoje istine, svoje poruke i leka.

 

Utelovljena ženska mudrost je neophodna za ponovno rađanje i negu društva koje je bazirano na ljubavi.

 

Zastani na tren, zatvori oči i poveži se sa svojim srcem. Da li je ispunjeno radošću?  Da li si osetila leptiriće u stomaku, lakoću i širenje dok si čitala ovaj mail? Da li ti osmeh ukrasio lice a oči zasijale a da nisi ni primetila? Da li si u nekom trenutku pomislila „Wow, ovo sam čitav život čekala“?

Ako je tvoj odgovor DA,  pravo je vreme da pođeš na putovanje pronalaženja svojih unutrašnjih jedinstvenih bisernih darova i otkrivanja svoje skrivene uspavane moći.

 

Datum  11.05-15.05

Prijave do kraja godine putem email-a na adresu bellastherapies.prijave@gmail.com

Depozit 50 eura

Cena 475 eura

Pored gore navedenog, u cenu je uračunat smeštaj u Villi Velestovo, 2 veganska obroka tokom dana i parking mesto.

Ako postoji potreba, transfer od Aerodroma u Skoplju ili od aerodroma u Ohridu do vile može biti organizovan uz doplatu. Aerodrom u Tirani je takođe relativno blizu.

 

Detaljnije informacije o smeštaju možete pogledati na njihovom sajtu: https://www.villavelestovo.com/index.php/en/home

 

Ako imate dodatnih pitanja, budite slobodni da me kontaktirate.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Iskustva sa prošlogodišnjeg retreta u Gorskom Kotaru u Hrvatskoj

"Ovo je bio moj prvi retreat takvog tipa i to mi je bilo odlično iskustvo. Uz ugodno i opušteno druženje, finu vegansku hranu, okruženi zelenilom razmjenjivali smo iskustva i životne priče. Bela nam je održavala zanimljiva predavanja, meditacije su bile izrazito moćne te smo sve to i utjelovljavali. Alate koje nam je Bela dala, spoznaje koje sam dobila i aha momenti u tih par dana retreata puno su mi značili za moj daljnji razvoj. Odmorila sam se, družila sam se a uz sve to radila na sebi, savršena kombinacija".   

Nina (42 godine)

"Ovo je za mene bio prvi reatreat . Ja sam to manifestirala tokom prethodne dve godine druženja sa Belom i curama. Uzbuđenje je počelo još u pripremama za put i druzenje. I spoznaja da je sve moguće, samo treba čovjek poželjeti me je fascinirala. Spremnost da se pomogne pri dolasku i odlasku od strane Bele, Nine (organizatorice) i ostalih cura je isto bila fascinantna. Onda prvi susret uživo ... predivno iskustvo. Rad sa Belom uživo nezaboravno, korisno i prelepo iskustvo. To je doživljaj koji svako želim da ponovim. Dan je bio ispunjen sa aktivnostima koje je Bela za nas pripremila, a mi smo uživali u svakom trenutku koji je teško opisati rečima. Ovo se stvarno treba doživjeti! I naravno želja za jos kojim danom druzenja je bila jako prisutna. Reatreat sa Belom toplo preporučujem od srca."

Katerina (51 godina)

Prvi put na retreatu... i zaista nisam znala što očekivati. Možda se malo javio i strah. ALI!....Predivno iskustvo, predivna energija, predivni ljudi, predivna priroda! Na retreatu sam napokon upoznala Belu i druge drage ljude "uživo":-)  Dani provedeni na retreatu prošli su sa takvom lakoćom, svaki trenutak je bio ispunjen ljubavlju, pozitivom i smijehom. Meni osobno je retreat bio lijepo iskustvo na kojem sam uz divne ljude mogla raditi na sebi, uživati u meditacijama i dijeljenju iskustava.

Maja (44 godine)

Paradise Nest House.jpg
bottom of page