top of page
Search
  • Writer's pictureBela

Blagostanje


Dragi ljudi,

blagostanje je naše prirodno stanje. Blagostanje je stanje, blago - stanje, našeg bića kada se rodimo. I onda krećemo sa formiranjem naše ličnosti.

Naša ličnost nastaje kao proizvod naših arhetipova (koji su energije vodilje za zadatke) i iskustava koja smo smestili u našu psihu, telo, energetska tela.

Zamislite sebe kao krug. Pun svetla koji se širi.

Sada zamislite sve one divne programe koji služe putu vaše duše. Programe koje osećate kao širenje bića. Ja sam dovoljno dobra samo zato što jesam. Ovi programi dovode jaču svetlost u ovaj krug. Oslobađaju vašu bezgraničnu svetlost. Bezgranično blagostanje puni ovaj krug.


Sada zamislite programe od kojih osećate da se skupljate. Osetite energiju kada kažete da ste grešni, nedovoljno dobri. Osetite? Zamislite ih kao pregrade. Skup ovih programa/pregrada grade labirint. I taj labirint ste sada vi. I tu zastaje protok blagostanja. Ovim programima gradite kamene zidove unutar vaše energije.

Svaki put kada poverujete u nedostatak vi podignete još jedan zid i stvorite senku i zatvorite dotok blagostanja.

Ne zaboravite zakone Univerzuma... vi morate biti nešto da bi to nešto imalo energetski kanal za ulazak u vas.

Da li ste danas blagostanje? Ja nisam, ali ovog momenta gradim sledeci momenat, jel da? Samo uđite u stanje blagostanja. Cvrkut ptica u meni budi blagostanje miline i lepote. Zar nije to divan početak? Otvaram se. Udišem mir. Izdišem, ja sam blagostanje. Osetite energiju koja je krenula vama. Kao branu da je probila. Sada uživajte u ovoj igri.

Volim vas,

Bela

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page