top of page
Search
  • Writer's pictureBela

Osnovna razlika između muškaraca i žena



Dragi moji, u osnovi postoje dva načina pojavljivanja u svetu. Prvi je ženski koji je cikličan a drugi je muški koji je linearan. U najosnovnijoj formi to znači sledeće..


Drage moje dame, mi smo po prirodi ciklična bića. U nama postoji ciklus od prosečno 28dana. Ovaj ciklus (energetski) nas ne napušta ni posle menopauze. Mi smo bića vođena mesecom i vodom. Našom matericom mi primamo život u sebe i prosleđujemo kroz naše srce (da da, popnite se iznad solarnog ega).


Dragi muškarci, vi ste u osnovi linearni. Imate zacrtan cilj i idete pravo ka tome. Vi ste bića vođena Suncem. Ideja je da vi primate život kroz energiju srca, ljubavi i da je prosleđujete falusom. Ne, to ne znači samo seksualnim činom nego iz te energije, asertivno iz ljubavi.

Kao i žene, i vi ste tu da znate da ste ljubav. Tu ste da primite emocije i da uz mušku logiku, kroz ljubav podelite sebe sa svetom.


Ovo je osnova utelovljavanja ovih energija.


Drage žene, vreme je da se mudro povežemo sa svojim životom. Ženska asertivnost je potrebna. Vreme je da živimo iz mudrosti koja je ženska, mudrost naše materice i ispoljavanje kroz srce.

Narednih dana ću se javno posvetiti ovoj temi (za sada radim ovo kroz program "Buđenje boginje u meni").


Divni muškarci, ovo će biti postovi i za vas.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Predaja

bottom of page