top of page
Search
  • Writer's pictureBela

Predaja


Predati upravljanje nekim procesom nije lak zadatak za mene. Ja sam kraljica. Ja sam ratnica. Ja sam veštica. Ja vodim svoj život primarno iz ovih arhetipova.


Mudrost je stanje kojem uvek težim.

To znači: kraljice, uzmi 5 minuta (ili sat) odmora. Sada nastupa period otvaranja, prepuštanja, slušanja one energije koja vidi i zna više. I to je ustvari energija zdrave kraljice od srca.

Ja vodim za najviše dobro kolektiva i sebe.


Danas je bio momenat da se predam duhu jedne predivne tinkture. Danas mi je baka Zemlja zborila. Kroz labirint magle vodila me je.


Prvo se pojavila osoba iz moje prošlosti i nisam imala nikakvu spoznaju zašto baš ona? Da bi me polako odvela u energiju: podsmejavanja, omalovažavanja, neuvažavanja, arogancije.

Da, to su sve stanja i emocije koje sam imala prema ovoj osobi. I uopšte se toga nisam sećala!! Ni nje se nisam sećala!


Kroz nju sam spoznala gde su te energije još prisutne u meni. Gde se ispoljavaju u mom sadašnjem životu. U kojim odnosima su još aktivne. Sigurna sam da ih ima još mnogo, ali ove su verujem, koren.


Kroz ovo, došla mi je svest i zašto sam dovedena u isceljivanje ovih programa i odnosa: jer svetu treba oslobađanje od tih energija. One su bazirane u nesigurnosti i kontroli. Želji da se zadrži svet u kojem se individua osjeća sigurnom.


Ovaj talas je otišao u Iran. U srca svih u Iranu. I onih proganjanih i srca progonitelja.


Ljubav i saosećanje. Prihvatanje onoga čega se bojimo. Osobođenje svoje svetlosti. Mi smo jedno. Mojim isceljivanjem, ceo svet se isceli, bar malo. I to je ok. Mi ne možemo isceliti svet. Mozemo isceliti sebe. I kroz nas i svet dobija više svetla.


Zamislite to kao korenje drveća. Ili krošnje u šumi. Sve je to spojeno mrežom nevidljive energije. To je pravi lek. Energija koja se širi iz svetlosti ljubavi i prihvatanja.


Zaista su putevi duše božanstveni.

Otvorite se vodstvu i otkrivajte sebe.

Tu je vaša magija. Tu je svet koji se rađa. Tu je ono što tražite.


Ja sam danas upoznala baku Zemlju. Mudru ženu koja me vodila u labirinte mojeg bića da mi pokaže gde gubim energiju, gde bih mogla da je usmerim i još jednom da mi da šansu da joj uzvratim mudrost i dobrotu.

Hvala hvala hvala.


Ljubim vas,

Bela

58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page