top of page
Search
  • Writer's pictureBela

Vrijeme ekspanzije


Kao što znate, malo sam stopirala kurseve jer je i kod mene vrijeme ekspanzije i primenjivanja naučenog u ličnom životu. Došlo je vreme da vidim šta je to šta sam posejala za ovo leto. Mnogo me raduje!

Dok se to dešava sa jedne strane, sa druge sam ponovo ušla u period kada dobijam nove metode isceljivanja. Od ovog polazišta bih volela dalje pisati.

Jedna od ogromnih i divnih istina koju sam shvatila tokom zadnje dve godine je koliko smo beskrajni. U vreme kada se nije moglo raditi isceljivanje u fizičkoj prisutnosti, online isceljivanja su se raširila svetom. U tim tretmanima rezultati su bili potpuno isti kao i onim prethodnim! Pa zar to nije dokaz da kvantno polje postoji i da u tom prostoru mi jesmo u svim dimenzijama našeg postojanja. U tom polju (tu ulazim sa klijentima) nalaze se svi momenti koji su doveli do "čvora" u protoku životne energije. Jedino što nas ograničava je naš logički um.

Ova istina se ne razume logičkim umom.

Jedan sloj možda, prvi, je i moguće razumeti. Sve dublje ide kroz više Ja. Kroz upotrebu našeg univerzalnog uma. Zato je bitna intuicija i prepuštanje. Bitno je ne postavljati pitanje verujem ili ne. Verovanje je kategorija logičkog uma. Postavite pitanje da li ovo osećam kao svoju istinu? Da li sam jedno sa ovim?

Fizički um misli univerzalni vas vodi u akashu. Kvantna isceljivanja su stvarna. Milioni iscelitelja i isceljenih osoba su dokaz.

Dok Njutnovom, empirijskom metodom, nađete dokaz za nešto što nije opipljivo (etar, akasha) pa... sretno :)

Evolucija dragi moji ide kroz proces otvaranja UNIVERZALNOG uma, ne malog fizičkog... sjetite se svih "loco" ljudi u istoriji... Galileo, Leonardo, Tesla...

Postavljajte prava pitanja. Da li ja osjećam ovo? I onda ispoštujte i logički um tako što ćete popričati sa njim da mu objasnite da ne želite da ga opterećujete. Učite delove sebe da rade u svojoj "branši" a da odmaraju kada to nije. Ljubim vas,

Bela

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page